Jag ska aldrig mer gå ut
Tuesday, May 30, 2006, 13:13

Först så började det spöregna direkt när jag satt min fot utanför dörren, så blev blöt på vägen till affären och det spöregnade på vägen hem så blev blöt igen.

Sen när jag kommit hem så har jag fått en massa felskickad post ser jag, snäll som jag är så lämnar jag det till rätt person i huset för en gångs skull (det var ändå ingen tidning jag ville läsa), sen börjar jag leta igenom förrådet efter ett spel som jag trodde låg där men som inte alls låg där. Medan jag letade fick jag ett bordhelvete i skallen och sitter nu här med ett litet blödande jack i skallen och kommer antagligen få en bula tack vare det jävla bordet.


Arrgghhh
add comment add comment ( 905 views )   |  [ 0 trackbacks ]   |  permalink   |   ( 3.2 / 91 )

Folk borde inte få skaffa barn
Monday, May 29, 2006, 17:57

Såg reklam om något av alla dessa Nannyprogram när jag satt och zappade runt då Jeopardy hade reklampaus.

Nu har jag i ärlighetens namn aldrig sett ett av dessa Nannyprogram och borde således inte få uttala mig...men det har aldrig stoppat någon förut.

Det lilla jag såg var tillräckligt för att anse att vissa personer aldrig borde få barn och att det borde sättas krav på folk som vill bli föräldrar. Någonting i stil med de krav som ställs på folk som ska adoptera borde räcka, bara någonting för att iaf försöka sålla bort de värsta generna från genpoolen.

Nej, förresten...vi kan lika gärna gå ett steg längre: alla som blir med barn borde direkt tvingas till omedelbar abort och sen tvångssterilisering.

Har du väl blivit med barn har du visat att du inte kan ta hand om ett barn och förresten så behöver inte världen dina gener.

Vill du prompt ha barn så importera ett barn från afrika så har barnet iaf lite chans att exempelvis vara bra på basket eller löpning och med lite tur kanske, kanske någorlunda bra på fotboll - kom bara ihåg att du lär göra av med en förmögenhet på grillad kyckling och vattenmelon.

Alternativt kan du adoptera ett asiatiskt barn. Asiatiska barn är bra inom den akademiska världen och ditt barn har således en viss chans att bli någonting, dock kommer han om han är kille att ha liten penis och om hon är flicka ha en förkärlek för att skjuta pingpongbollar med muttan för betalning på helgerna.


Allt som står ovanför är skrivet med fullständigt allvar.
add comment add comment ( 548 views )   |  [ 0 trackbacks ]   |  permalink   |   ( 2.9 / 78 )

Det är bra nu, det räcker
Saturday, May 27, 2006, 15:38

Det är bra nu, det räcker. Lordi vann det mest idiotiska spektaklet som någon någonsin kommit på.

Det är dags för folk att sluta lyssna på Lordi eller att bry sig om ifall någon finsk skittidning publicerade bilder på dem häromdagen.

Folk som lyssnar på Lordi eller bryr sig om dem är minst lika pinsamma, om än inte värre, än mongona som lyssnar på Carola.

Lordi är ju inte bra eller häftiga och enda anledningen att folk gillade dem var ju för att jävlas med alla schlagermongon därute, hur kul var det inte att Carola som försökte leka någon slags jesus (komplett med himmel och hela köret) förlorade mot ett gäng mongon som klädde ut sig till dess raka motsats ?

Men som sagt; det är bra nu, det räcker.
1 comment 1 comment ( 574 views )   |  [ 0 trackbacks ]   |  permalink   |   ( 4 / 3 )

Gaysyntare är det nya, eh, ja..någonting
Wednesday, May 24, 2006, 21:39

Gaysyntare måste alla bli, då får man dricka öl (för det tillhör ens livsstil), haila folk på stan och hångla med killar

Stor humor, men frågan är; vad lyssnar man på då egentligen ? Pet Shop Boys ? Scissor Sisters ?

Om länken av någon anledning inte fungerar så har jag tagit mig friheten att ta en kopia på den här
add comment add comment ( 1850 views )   |  [ 0 trackbacks ]   |  permalink   |   ( 3.1 / 88 )

Världens sexigaste vegetarian
Tuesday, May 23, 2006, 07:37

Aftonbladet har idag en lista (som ursprungligen ska komma från PETA leta reda på den själv där, jag orkar inte) med några av världens sexigaste vegetarianer.

Där kan man bla läsa att Prince är världens sexigaste manliga vegetarian.

Nåval, kan de så kan jag. Jag kommer härmed att göra en egen lista!


Här kommer listan över världens sexigaste vegetarian(er): (nu innehåller listan bara ett namn, men ändå...det både räcker och blir över)
1.Världens sexigaste vegetarian

Peace out ya'll


Update: Såja, såja, ni behöver inte slå knut på äggstockarna...jag vet att listan på PETAs hemsida ligger så att man knappast kan missa den
add comment add comment ( 915 views )   |  [ 0 trackbacks ]   |  permalink   |   ( 3.1 / 80 )

Språka på drogliberalism
Thursday, May 18, 2006, 08:59

Var och lyssnade på ett föredrag om drogliberalism nere på campus igår med Henrik Alexandersson (Bild)

Han talade som sagt om både en legalisering av droger och om sk harm reduction.

Det främsta argumentet för en legalisering såsom jag uppfattade honom var som sagt harm reduction argumentet, där Henrik menade på att förbudet som det är utformat idag faktiskt gör mer skada än nytta, där Sverige med sin restriktiva drogpolitik har ett högre dödstal bland tunga narkomaner än ex Holland som har en betydligt liberalare syn på droger i allmänhet, samt att missbruk av heroin har gått upp de senaste (10?) åren i sverige med 70-75% och där Holland ligger på en stadig nivå.

Ett annat argument var det jag väljer att kalla farlighetsskalan, där lättare droger som bla cannabis faktiskt är mindre farligt än andra legala alternativ som finns idag (sprit, tobak) och ska man vara konsekvent i lagstiftandet så bör antingen även sprit och tobak förbjudas eller lättare droger legaliseras, allt annat är ren godtycklighet från statens sida och då förbud visat sig fungera dåligt (ta alkoholförbuden i både Sverige och USA som exempel) så är en legalisering enda vägen att gå.

Men kanske det mest slående argumentet är frihetsargumentet, där bestämmanderätten över våra egna liv tas i beaktande, vem är det som egentligen ska bestämma över våra liv ? vi själva eller klåfingriga politiker ? som libertarian så är svaret på frågan enligt Henrik givetvis att folk själva ska få bestämma över sina liv och sina kroppar och därmed vad de väljer att göra med eller stoppa in i dem så länge som de inte skadar någon annan.
"Även farliga och dumma saker ska vara upp till människor att bestämma kring"Som ett led i harm reduction för att minska skadorna för både de tunga missbrukarna och för samhället i helhet så menade Henrik på att en legalisering av drogerna skulle leda till lägre priser vilket i sin tur skulle leda till att missbrukarna slipper ägna sig åt brottslighet för att försörja sitt missbruk, här tog Henrik upp ett citat från polisstyrelsen (som de inte vill kännas vid längre) där de sade att "...en tredjedel till hälften av alla stölder, rån och inbrott beror på att priset för droger är så högt så att folk måste begå brott för att finansiera sitt missbruk".

Alltså, vid en legalisering så skulle det bli en fri marknad vilket skulle leda till lägre priser vilket i sin tur skulle leda till mindre brottslighet.
Såsom det är nu så är det en okontrollerad marknad, där priserna är höga så att missbrukare tvingas in i en situation där de måste begå brott för att uppehålla sitt missbruk, för att inte tala om kringbrottsligheten där den organiserade brottsligheten har kontroll över marknaden och då även pengarna den genererar.
Kontrollen på varorna skulle även bli bättre i ett legaliserat system, där folk vet vad de får och slipper använda skitiga sprutor och dåliga droger som varje gång riskerar att döda dem, när de som sagt skulle med enkelhet kunna ha tillgång till bra, rena grejer och på så sätt ha en chans att få tillbaks sina liv på rätt spår.

Henrik menade även på att missbruk inte är resultatet av tillgängligheten på droger, utan på oftast helt andra sociala orsaker, jag tolkar det som att missbruket skulle ändå ha uppstått, bara i annan form (ex matmissbruk, spelmissbruk osv etc), här fick han dock sitt hårdaste mothugg av en av medlyssnarna, som frågade om någon studie från 60-talet här i Sverige och även om nån annan studie där det uppenbarligen kunde påvisas ett visst samband mellan läkare och deras tillgänglighet till droger och läkares missbruk.

Henrik menade även på att propagandan som den är utformad nu är rent utsagt löjeväckande och leder bara till att faran med tyngre droger förringas då man buntar ihop alla droger som totalt livsfarliga (alla kommer väl ihop antidrogpropagandan från skoltiden, där man fick veta att om man provade röka en gång så var man fast för alltid och slutade i rännstenen skjutandes heroin med de andra missbrukarna..., vilket man redan då förstod var rent skitsnack från deras sida, vilket jag personligen tror endast leder till att när folk väl provat en sak och märkt hur man ljugit för dem, så kan de lika gärna prova nästa för har de väl ljugit om en sak så kan de lika väl ha ljugit om nästa), så domedagspropagandan är både totalt mongoloid och rent utsagt kontraproduktiv

Han talade även om det sociala stigmat kring både missbrukare, brukare och folk som debatterar för en liberalare drogpolicy, där reaktionen från folk oftast är rent idiotisk och oftast slutar med en slags principdiskussion där folk på antidrogsidan vägrar medge att den policy de fört de senaste 40-50 åren har ledit till med skada än nytta och därför håller kvar vid sin hållning av ren princip och tjurskallighet.


Sett som helhet så var det väl på sätt och vis intressant där folk som var både för och emot kom med invändningar och frågor, men som vanligt är det nästan arrogant att tro att folk kan ändra sina åsikter öven en natt, men iaf jag håller med Henrik så för mig var det en trevlig tillställning som avslutades med ett par öl innan Henrik satte sig på tåget och for mot hufvudstaden
add comment add comment ( 812 views )   |  [ 0 trackbacks ]   |  permalink   |   ( 5 / 1 )

Öppet ?
Thursday, May 18, 2006, 07:57

Såg denna på ingången till biografen Royal här i Linköping igår...add comment add comment ( 578 views )   |  [ 0 trackbacks ]   |  permalink   |   ( 3 / 81 )


<<First <Back | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | Next> Last>>