När andra gör jobbet åt en....
Friday, October 26, 2007, 16:23
Posted by Vanja

...så behöver man inte skriva saker själv.

Jag tänkte just skriva ett inlägg om äktenskap men så begick jag "misstaget" att surfa in hos Blogge och ser att han skrivit ungefär precis det jag skulle skriva (Damn You!).

Med det han skrev och det min nya kärlek Doug Stanhope säger så finns det inte mycket mer jag behöver lägga till.


add comment add comment ( 1368 views )   |  [ 0 trackbacks ]   |  permalink   |   ( 3 / 129 )

När allt går åt helvete samtidigt eller: Jävla datorer!
Thursday, October 25, 2007, 18:08
Posted by Vanja

Det hela började redan i söndags, eller rättare sagt, det hela började egentligen för länge sedan men mer om det längre fram.

Hur som helst, i söndags började strulen som ett slags varsel om det som komma skall. Jag och min far skjutsade min syster till sin "lya" i en mindre stad längre ner i Sverige där hon nu går någon KY-utbildning i matlagning. Väl nere skulle jag (som vanligt) få trixa med hennes dator för att denna gång föra över filer från hennes gamla till den nya fräscha bärbara hon inhandlade (i övrigt kan nämnas att hon nu fått igång sin internetuppkoppling därnere nu när hon börjat använda hålet i väggen istället för det trådlösa som tillhandahålls, jag tänker inte nämna namnet på stället hon bor på för det trådlösa är först och främst helt värdelöst och tas om hand om en riktig klåpare, för det andra är det helt öppet och okrypterat).

Efter att ha strulat ett bra tag med att få de två versionerna av Windows att vilja kommunicera med varandra (XP på gamla, Vista på nya) så fick jag till sist igång det hela och flyttandet av filer kunde påbörjas. Någonstans under filflyttandet kraschade hennes gamla dators nätverksdrivrutiner för att sedan totalvägra att fungera igen. Nåvål, efter att ha svurit över det hela så gav vi till slut upp och hennes gamla dator står nu och samlar damm hemma hos far.

Då hon inte hade någon användning av den extra hårddisken i den gamla datorn så passade jag på att "låna" den, väl hemma så satte jag in den i min, men någonting måste ha gått fel. För kanske 30 minuter efter att jag börjat använda min dator igen så kraschade den, det visade sig vid nästa uppstart att någonting gått riktigt fel då registret verkade skadat och operativsystemet vägrade starta.

Nåvål, det var sent och jag orkade inte börja bråka med datorn så jag tog itu med det dagen efter (måndag). Efter en halv dags felsökande kom jag äntligen fram till vad som orsakat haveriet: SATA-kabeln till mina primära hårddisk hade gått av. Den korkade 90-graders kontakten på den hade på något vänster lyckats "lossna".

Ja, ni läste rätt, den hade gått av vilket i sin tur måste ha orsakat systemkraschen. När jag började tänka efter så drog jag mig till minnes att det första jag tänkte när jag såg SATA-kabeln för första gången var något i stil med "Oj, den där utformningen ser riktigt korkat ut, varför i allsin dar har kontakten en 90-graders vinkel. Den där sketna platsbiten kommer aldrig att hålla och det är bara en tidsfråga innan den kommer att gå av" Vilket nu var precis vad som hade hänt.

Det var bara att beställa ny kabel och den kom igår. Det skadade registret gick att återställa efter lite pillande i DOS. Så långt var allting frid och fröjd till igår kväll då nästa fel dök upp.

Då jag passade på att uppdatera lite program då jag fick ett CRC-error på en av filerna, jag antog att det bara blivit något fel på nerladdningen och laddade ner filen igen varpå problemet försvann....trodde jag.

Nu på eftermiddagen började hårddisken jag "fritog" från syrrans gamla dator klicka, vilket sällan är ett bra tecken. Sen började den ge mig diverse andra CRC-fel på filer för att fortsätta klickandet. Det är bara en tidsfråga innan den disken ger upp helt och hållet.

Suck!
add comment add comment ( 1119 views )   |  [ 0 trackbacks ]   |  permalink   |   ( 3.1 / 130 )

This Generation Sucks
Tuesday, October 9, 2007, 03:26
Posted by Vanja

Doug Stanhope, från hans senaste DVD 'No Refunds"Lyssna även på Fuck your God
add comment add comment ( 1217 views )   |  [ 0 trackbacks ]   |  permalink   |   ( 3 / 148 )

johannorberg.net hackad!
Tuesday, October 9, 2007, 01:12
Posted by Vanja

Upptäckte just att johannorberg.net blivit hackad och ett meddelande är postat där på både engelska och turkiska, du skickas även vidare till lastprophet.info.


While All Islam World regard with reverence to your prophet and address him as Hz. ISA A.S ( Christ ) ( putting a holy prefix in front of his name ),
You keep abusing, Islam’s almighty Prophet with disgusting and disgraceful cartoons using excuses of freedom of speech.

No doubt, Hz. Isa ( Christ ) would dislike and hate your nation.

Be God’s Curse On You !

We Will be Your Curse on Cyber World !

____________________________________________________________________

Turkish
Tüm islam alemi sizlerin peygamberine Hz.isa A.s’a (hz.) hazreti sifati ile hitap ederken Sizler islam’in Yüce Peygamberine Ifade özgürlügünü bahane ederek igrenç karikatürlerinizle Hakaret ediyorsunuz.

Hiç Süphesiz Hz. isa sizin gibi ümmetten, sizin gibi milletten nefret ediyordur.

Allah’in Laneti Üzerinize Olsun !

Sanal Alemdeki lanetinizde Artik biziz !© 2007 Orduyu Humayun [isvec] ™(klicka för större bild)


Mer info lär väl följa när herr Norberg själv blir uppmärksammad på tilltaget, har dock ingen mailadress till honom och tja, all kontaktinformation är av förklariga skäl inte tillgänglig just nu

Update (04:36): Upptäckte att min skärmdump inte visar allt på sidan, så är någon intresserad så finns det en kopia på html-koden här
add comment add comment ( 1298 views )   |  [ 0 trackbacks ]   |  permalink   |   ( 3 / 124 )

Ska du se Sicko? Se dessa dokumentärer med när du ändå är igång
Friday, October 5, 2007, 16:35
Posted by Vanja

Kulturrevolution.se har ett intressant inlägg angående Michael Moores nya "dokumentär" Sicko.

Har du tänkt se den så tycker jag gott att du borde försöka se följande två dokumentärer när du ändå är igång;

Michael Moore Hates America, där får man (bland mycket annat) se hur Moore ljög och förvanskade den ökända scenen från Bowiling for Columbine där han öppnar ett bankkonto och får ett vapen på köpet.

Manufacturing Dissent (en vitsig ordlek med Noam Chomskys bok Manufacturing Consent som det även gjordes en dokumentär på).

Jag har för mig att det är i Michael Moore Hates America där det är med en scen där en ung tjej blir intervjuad då hon är påväg till (eller ifrån) att lyssna på Moore där hon uttrycker ungefär samma tanke som Koskinen gör i inlägget hos Kulturrevolution.

Det är liksom inte det viktiga att kritiken ska vara sann, det viktiga är att man trycker dit USA/Bush/Högern (eller vilken "ondska" man denna gång "rättfärdigt" slåss mot).

För att förekomma eventuell kritik: USAs sjukvårdssystem är långt ifrån det bästa, men så dåligt som det utmålas att vara är det knappast. Som det många gånger på andra håll har påpekats, man skulle kunna göra exakt samma film om den svenska sjukvården. Det gäller bara att hitta rätt fall och vinkla saker och ting så de blir exakt som man vill. Skulle USAs system vara så dåligt som det utmålas i Sicko, varför behöver Moore då ljuga och förvanska fakta?

Och som det så ofta är i vänstercirklar så utmålas Kuba som något slags mönsterland där alla har det bra, det måste vara därför som folk försöker fly landet på hemmagjorda flottar.
add comment add comment ( 1523 views )   |  [ 0 trackbacks ]   |  permalink   |   ( 3 / 123 )

Ta det!
Friday, October 5, 2007, 02:13
Posted by Vanja

Nu måste jag medge att det är sent och jag är trött, det är kanske därför jag tycker följande sak är jätteroligt just nu..


..två inlägg neråt så hittar ni mitt inlägg om diverse sökningar som leder folk hit och även killen som använder en bild jag använder i ett inlägg på sin Myspace-sida. Nåväl, jag kände för att jävlas lite med killen och bytte ut bilden han länkar till...byttes ut mot


(klicka för större bild eller kolla skärmdumpen i slutet av inlägget)

Ja, det är riktigt löjligt och barnsligt, men jag tycker det är ofantligt roligt vilket är allt som räknas just nu.

Glöm förresten inte bort att kolla in hans Myspace-sida, får se hur lång tid det tar innan han upptäcker mitt upptåg.

Update: Passar på att ta en skärmdump innan han ändrar och ni missar allt det roliga.

Myspace ser förjävligt ut här, men jag vägrar sitta och aktivera script, ta emot referers, kakor och annat skräp bara för att få skiten att se bra ut.
add comment add comment ( 1211 views )   |  [ 0 trackbacks ]   |  permalink   |   ( 2.9 / 125 )

Här har ni era stora, svarta, monstruösa negerkukar. Ni kan sluta googla efter dem nu.
Friday, October 5, 2007, 01:42
Posted by Vanja


Watch more Porn Videos on www.shufuni.com

Har vi en överenskommelse nu eller? Jag vill inte se några mer googlesökningar som leder hit om detta (givetvis kommer det komma än mer det är jag medveten om)
add comment add comment ( 1175 views )   |  [ 0 trackbacks ]   |  permalink   |   ( 3 / 144 )


<<First <Back | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | Next> Last>>