Bortskämda ungjävlar!
Monday, April 10, 2006, 21:28

På min tid, när jag var liten så fick man slita för att få tag på eventuell porr. Barnen nuförtiden vet inte hur bra de har det.

Man fann porrgömmor i skogen, gamla tidningar som legat ute i bra många år, halvt om halvt söndervittrade av regn och vind, uppätna av skogens alla insekter och djur, alla tidningar minst 15 år äldre än oss.

Man gick genom skogen upp till soptippen där man letade igenom pappersåtervinningscontainrarna, hade man tur fann man ett par tidningar som man sen själv kunde gömma i skogen för att på så vis sprida skogsporren vidare till kommande generationer, det var som en slags tyst överenskommelse med de som skola komma efter oss.

Hade man tur så hade man en kompis vars far hade en rik porrskatt. Man kunde då med lite övertalning få kompisen att sälja ett par tidningar till en och för en gångs skull inte slösa sin veckopeng på godis eller den nya He-Manfiguren.

När videon gjorde entré i gemene mans hus så var det samma veva här, man letade porrfilmer på tippen och hade man tur så var det någon vars föräldrar hade tv1000 så att man kunde få dem att i smyg spela in en film då deras föräldrar inte var hemma.
Men oftast var det en eller två filmer som gick runt bland alla i ens ålder, man fick alltså kolla på en kopia på en kopia på en kopia på en kopia på en kopia på en film som redan kopierats femtio gånger och kvalitén var därefter.

Jag kommer ihåg när min familj skaffade parabol, ett tusen och två hundra tyska kanaler, vissa visade faktiskt erotik på nätterna. Så där satt man, smygtittandes på tysk lätterotik där om man hade tur fick se lite bröst och buske (och ja, vi talar redig skogsbuske här, hyveln uppfanns uppenbarligen inte innan år 2000).

Jag fick alltså smyga upp då föräldrarna gick och la sig, byta kanal på dekodern i vardagsrummet, smyga in på mitt rum och titta på filmen och sen smyga tillbaks ut i vardagsrummet och byta tillbaks till kanalen som dekodern stod på från början.

Samma veva var det ifall man skulle försöka sig på att spela in något och alltid hade man risken för upptäckt hängande över sig, those were the days!


Dagens bortklemade ungjävlar förstår inte hur bra de har det, men ett par klick har de all världens porr framför sina ögon.

Tusen och åter tusen fittor, kukar, samlag, knull, ejakulationer, stora kukar, små kukar, stora svarta monsterkukar, storta vita monsterkukar, asiatiska kukar, rakade fittor, orakade buskfittor, halvrakade fittor med liten porrsträng, analsex, munsprut, rimming, gangbang, threesome, MMF, FFM, fisting, cumsharing, wifeswap, teens, mature, MILF, bizarre, amatörporr, proffsporr, jättelika silikonbröst, naturella bröst, små bröst, bröst som hänger, tonårsbröst med uppnosiga bröstvårtor, exhibitionism, blacksonblondes, gonzoporr, hemmainspelad amatörporr, hemmafilmer som aldrig var menade för allas ögon, GGG, bukkake, dvärgporr, lesbiskt, gay, hentai, creampies, handjobs, blowjobs, asiatiska skolflickor, kiss och bajs, spysex, bondage, S&M, voyeur, kvinnlig ejakulation, hardcore, softcore, upskirt, orgier, gangbangen med mest killar, DVDA, två kukar i fittan, två kukar i röven, massa kukar i munnen, bisexualitet, djurporr, kvinnor med hundar, kvinnor med hästar, vintageporn, klassisk porr, tecknad porr, sex över rasgränserna, sex över landsgränserna, sex över klassgränserna, sex över artgränserna, tjejer som röker, folk som gillar fötter, lack och läder, elchocker på kulorna, sex med kärlek, sex utan kärlek, rå djurisk könslust, feministisk porr, sex med feta människor, sex med smala, CFNM, dubbla penetrationer, pegging, lolicon, twink, electric gothic lolita, A2M.


Så, ungjävlar, ni vet inte hur bra ni har det!
add comment add comment ( 725 views )   |  [ 0 trackbacks ]   |  permalink   |   ( 3.1 / 115 )

Årets brott ?
Friday, April 7, 2006, 14:12

Mazarinmannen som stämdes på 8 (!!!) kronor friades.

Hur mycket har inte den idioträttegången kostat egentligen ?

Idioter
add comment add comment ( 940 views )   |  [ 0 trackbacks ]   |  permalink   |   ( 3 / 64 )

Here we go again...
Tuesday, April 4, 2006, 12:27

Först detta och sen detta.

Som vanligt när det gäller såna här "moraliska" frågor står Sverige längst fram och hytter med näven ty Sverige vet bäst som vanligt.

Nej, jag tycker inte Sverige ska bojkotta någonting, är det någonting som borde bojkottas så är det Tyskland som borde bojkotta Sverige, det om något skulle vara mer passande.

Och som vanligt så blandar man här i Sverige ihop begreppen trafficking och prostitution, guilty by association så att säga.

Man vill inte och verkar inte kunna förstå att vissa (jag säger inte alla eller ens flera) personer faktiskt vill sälja sin kropp för sexuella ändamål, men här hytter man med pekpinnen och alla skall rätta sig i ledet, ingen får sticka ut eller gå emot vad pappa staten säger!

Sex är uppenbarligen något fult i vårat land (se bara hela spektaklet kring hockeyspelarna som hade gruppsex...där folk speciellt från vänsterkanten gick ut med uttalanden där de inte kunde förstå hur NÅGON kvinna kan vilja ha sex med flera män) och sen blandar man in pengar i det hela så har vi hittat det absolut hemskaste brottet någonsin.

Det finns givetvis kvinnor som far illa i branschen och myten om den glada horan är just antagligen en myt, men det skall ändå inte förhindra folk att sälja sina kroppar för sexuella ändamål
och då för andra att kunna köpa dem för sagda ändamål.

Vi är alla prostituerade, på ett eller annat vis. Vissa säljer sin kropp för sex, andra sin kropp inom den tunga industrin, eller för att torka röven på din stackars farfar som du låst in på hemmet. Min poäng är att vilket yrke som helst kan ses som riktigt äckligt från en viss synvinkel, jag exempelvis kan inte förstå folk som frivilligt jobbar inom äldrevården, äckligare yrke får man leta efter, jag skulle nog hellre välja att sälja mig sexuellt än att ta ett jobb inom den helvetesbranschen, men nyckelordet är här ordet frivilligt!
Mina tankar till trots så skulle jag aldrig komma på tanken att förbjuda folk som faktiskt vill jobba inom äldrevården, nej all heder åt dem.

Vad två vuxna människor gör med varandras kroppar och oavsett om det växlats pengar emellan dem eller inte så ska du och jag ge blanka fan i det!

Alla restriktioner på folks personliga bruk av deras kroppar, må det gälla spel&dobbel, alkohol/andra droger och som i detta fall prostitution är ännu ett led i att via förbud dumförklara den svenska befolkningen, som uppenbarligen inte kan tillåtas bestämma över sin egna kropp och hur de vill bruka den.

Phew, det här blev långt.

Med reservation för stavfel och syftningsfel.

Varför finns det inget bra ord för "consenting adult" i svenskan för, dags för Svenska Akademien att få Horace Engdahl ur röven och göra någonting vettigt för en gångs skull
add comment add comment ( 663 views )   |  [ 0 trackbacks ]   |  permalink   |   ( 3.3 / 8 )

Penn and Teller: Bullshit är tillbaka!
Tuesday, April 4, 2006, 11:45

Enligt mig den mest efterlängtade återkomsten på den amerikanska tvhimlen är Penn and Teller: Bullshit.


Första avsnittet på säsong 4 visades den 3e april (alltså igår) i USA.


Holyfuckingassfuckjesus! säger jag bara.

Nu är min dag räddad, efter att endast fått kanske 5 minuters sömn inatt och det var imorse när jag somnade i badkaret och sen att min cykel pajade halvvägs till campus.
add comment add comment ( 492 views )   |  [ 0 trackbacks ]   |  permalink   |   ( 3 / 67 )

Cops!
Monday, April 3, 2006, 23:08

Dåliga pojkar, dåliga pojkar
Vad är ni kommer att göra ?
Vad är ni kommer att göra när de kommer för dig ?

Inner Circle for teh win! (jag äger faktiskt den singeln, får ta och leta reda på den nästa gång jag är hemma...)


Underbart att ZTV visar Cops. Det programmet är helt underbart, vare sig man gillar programmet eller bara vill finna argument för sitt tvångssteriliseringsprojekt så har Cops någonting för alla.


White-trash für alle! Nu väntar vi bara på att Wal-Mart kommer till sverige med, speciellt nu som de öppnat en ny, fin upscale butik i Texas.
add comment add comment ( 880 views )   |  [ 0 trackbacks ]   |  permalink   |   ( 3 / 64 )

"Lickable" indeed...mmmm..... (redigerad)
Sunday, April 2, 2006, 18:34

Det är bra att man tänker efter ibland innan man kombinerar bilder och ord...Var den kommer ifrån från början har jag ingen aning om, då originallänken inte verkar leda längre än så

Danke AXiLLA, för postandet av länken.


Update:
Bilden är borttagen, inte för att jag tror att nåt hot-mail kommer att komma till mig, men man vet aldrig plus att det kanske inte var sådär värst omöjligt att komma fram till att bilden var fejk, även om den var riktigt rolig...
se http://www.entensity.net/ för mer info
direktlänkar till inscannade breven som entensity fick:
Bild1
Bild2
Bild3

Originallänken till där jag hittade den finns kvar, om sen bilden finns kvar är en annan femma, se relaterade länken


Danke Robbertt för infon


add comment add comment ( 693 views )   |  [ 0 trackbacks ]   |  permalink   |   ( 2.9 / 74 )

April, april din summa sill...
Saturday, April 1, 2006, 07:21

Så har årets mest korkade dag kommit ännu en gång (som den gör varje år, år ut och år in....).

Nej, inget "aprilskämt" är roligt, har aldrig varit roligt och kommer aldrig att vara roligt.

Suttit vaken hela natten och spelat TES4:Oblivion, så då kan man somna snart och sova bort den här jävla skitdagen så man slipper alla lama försök till "skämt" från personer som har lika mycket humor som den stackars biten papper du såsar i då du idkar självbefläckelse och sen spolar ner i toaletten (om du inte är tjej, jag vet inte vad ni gör, antar att ni eh, syr ett par byxor, bakar bröd eller skurar ett golv istället).

Att folk inte har vett nog att bara gå och dö...


ps.pappret med din sås du spolar ner i toaletten har inte alls speciellt mycket humor. Lika bra att klargöra det. Folk som inte har humor är inte speciellt snabba i skallen heller.ds
add comment add comment ( 529 views )   |  [ 0 trackbacks ]   |  permalink   |   ( 3 / 73 )


<<First <Back | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | Next> Last>>