Den definitiva guiden till Vinter-OS!
Wednesday, February 15, 2006, 20:05Då har alltså spektaklet vinter-os hållt på i några dagar.

Tur att det bara är var fjärde år, det är inte det att vinter-os är tråkigt utan mer att det är som ett stort jäkla sömnpiller som mot all vett och reson måste tas som stolpillerVi kan börja med att gå igenom grenarna:

* Alpin utförsåkning
De åker skidor ner för en backe, ibland ramlar någon, det är kul
Anja tog visst brons idag. Uppdelat på olika delgrenar.

Antal intressesmurfar: 1/5

* Backhoppning
Åter igen skidor, den här gången ska de hoppa nerför en backe.
Finland vinner inte längre, så ointressant
Eddie the Eagle är inte med och hoppar, även det en anledning till att det är tråkigt.

Antal intressesmurfar: 2/5

* Bobsleigh
De åker bob i någon slags konstruerad halvpipe/vattenrutschkaneliknande mojäng. Fruktansvärt ointressant, tyskland är visst bra av någon anledning. Man måste vara full för att uppskatta detta tror jag.

Antal intressesmurfar: 1/5

* Curling
Vinter-os mest meningslösa skitgren, nej, världshistoriens mest meningslösa skitgren. Tråkigt, ointressant men var fjärde år bryr sig tidningarna och svenska folket i alla fall lite om skitsporten som mest verkar utövas av folk som är för gamla eller dåliga för vilken annan sport som helst. Nu väntar vi bara på att boule skall tas med i sommar-os.

Antal intressesmurfar: -250/5

* Freestyle
Så vitt jag förstått "sporten" så är det ungefär som skateboard, fast på snö...och med skidor. De gör trick och har sig. Någonting säger mig att det bara är häftiga inne-människor som lyssnar på Limp Bizkit och dricker Mountain Dew (den coolaste drycken sen någonsin) som håller på med detta.

Antal intressesmurfar: 1/5

* Ishockey
Måste direkt delas upp i två delsporter: Herr och Dam.
Herrar: Hockey är ungefär intressant på sin höjd var fjärde år och bara om de lyckas locka med bra spelare (inte som VM som är ungefär lika upphetsande som Damhockey) alltså är det lite intressant detta OS
Dam: Damhockey är ungefär lika upphetsande och intressant som att titta på porr...som du tagit bort alla sexscenerna ur. Ungefär som Damfotboll då med andra ord. Det ryktas om att en massa tjejer är lesbiska i både damhockey och damfotboll, något som endast talar till sporternas fördel. Kämpar med att tas på allvar...lycka till.

Herr: Antal intressesmurfar: 3/5
Dam: Antal intressesmurfar: -7/5

Antal intressesmurfar totalt: -4/10

* Konståkning
Konståkning är inte en sport, konståkning är tja, fan vet jag, lika värdelöst som hela den sammanlagda modeindustrin. Punkt slut. Kan endast förbättras, vänta, det kan det inte alls. Ryssland är visst bra på det här, 'nuff said.

Antal intressesmurfar: -50/5

* Längdskidåkning
Kom igen, ta det för dess rätta namn, arisk löpning, det är alltså den vita rasens chans att ta några medaljer i konditionsbaserade sporter.

Antal intressesmurfar: 0/5

* Nordisk kombination
Man har allså lagt ihop en massa skitsporter till en, lika upphetsande som Carolina Clüft dvs inte alls.

Antal intressesmurfar: -15/5

* Rodel
Som Bobsleigh, men man är själv tror jag och på rygg med fötterna neråt. Varför det här är en sport är bortom mig.

Antal intressesmurfar: 0/5

* Short track
Arisk kortbanelöpning (fast med skridskor), Asiaterna är bra. Så kanske mer icke-svart kortbanelöpning kanske man ska kalla det.

Antal intressesmurfar: 5/5 med motiveringen att förra OS var det en australienare som vann efter att alla andra ramlat i både final och semifinal. Han var nog stolt över sin heroiska bragd.

* Skeleton
Som Rodel, men man är själv tror jag och på mage med huvudet framåt. Varför det här är en sport är bortom mig.

Antal intressesmurfar: 3/5

* Skidskytte
Man åker alltså skidor och ibland ska man skjuta med gevär, verkar logiskt. Totalt ointressant, hade de få skjuta på varandra så hade det kanske varit någonting.

Antal intressesmurfar: -1/5

* Skridsko
Icke-svart långdistanslöpning (fast med skridskor)

Antal intressesmurfar: 0/5

* Snowboard
Så vitt jag förstått "sporten" så är det ungefär som skateboard, fast på snö...och med bräda. De gör trick och har sig. Någonting säger mig att det bara är häftiga inne-människor som lyssnar på Limp Bizkit och dricker Mountain Dew (den coolaste drycken sen någonsin) som håller på med detta.

Antal intressesmurfar: 1/5

Om jag missat någon gren så kan det endast vara för att den är så intetsägande och totalt värdelös så att jag lyckades missa den.


Totalt antal intressesmurfar för Vinter-OS: -306!

-306 kanske inte säger sådär värst mycket, men för att sätta det hela i perspektiv så har jag gjort upp en liten tabell så att ni på egen hand kan jämföra hur värdelöst vinter-os är i relation till några andra aktiviteter:

-1000: Onani med sax
-750 : Kvinnliga komiker
-500 : Jobba Jämt
-306 : Vinter-OS
-250 : Curling
+-0 : Bråket kring Muhammedkarikatyrerna
50 : Onani utan sax
100 : Fotbolls-VM
500 : Seinfeld


Så, för att sammanfatta: Vinter-OS verkar mest vara till för att folk som inte är svarta ska kunna få ta lite medaljer. Sporterna är det ingen som bryr sig om annars (med undantag för hockey) och hela spektaklet är i sig rätt meningslöst.
add comment add comment ( 1074 views )   |  [ 0 trackbacks ]   |  permalink   |   ( 3 / 107 )

Wonko den Friske och Hospitalet
Wednesday, February 8, 2006, 21:50

"Att använda kondom

Öppna förpackningen som teckningen visar. Använd inga skarpa föremål. Rulla först upp kondomen en bit så att det syns tydligt åt vilket håll den skall rullas på

Kläm behållaren mellan tumme och pekfinger för att få bort luft. Före nära kontakt med din partner, dra tillbaka förhuden och rulla på kondomen försiktigt så den inte rispas av naglarna.

Direkt efter utlösningen drar du långsamt ut din penis och håller kondomen noga på plats så att ingen sperma rinner ut.

Använd varje kondom endast en gång och då under hela samlaget.

Kasta den använda kondomen. Spola inte ner den i toaletten.
"


Bruksanvisning för kondomer...grattis världen. Om det är någon som inte direkt förstår hur en kondom skall användas så bör den personen inte ha sex och sedan tvångssteriliseras, för att eliminera risken att den personen får sprida sina gener vidare.

Herrejävlar, man kan bli galen för mindre.

add comment add comment ( 713 views )   |  [ 0 trackbacks ]   |  permalink   |   ( 3 / 93 )

Sossarna frågar sig själva om lov ?
Wednesday, February 8, 2006, 12:56

Socialdemokraterna har lämnat in en förfrågan om att få starta nätpoker (se relaterade artikeln).

Det här är ju helt uppåt väggarna, socialdemokraterna ska alltså fråga sig själva om lov då det är socialdemokraternas finansmarknads-minister Sven-Erik Österberg som ska ta beslut i frågan.

Är det någon mer än jag som tycker det här rimmar illa ?

Så, utländska företag (ex ladbrokes) ska alltså inte få tillstånd, men staten som naturligtvis vet bäst som vanligt och endast gör det här för att skydda oss från oss själva ska få tillstånd ?

Räcker det inte med att Svenska Spel har fått tillstånd för nätpoker ? nu ska alltså sossarna kunna dra in pengar till "det partipolitiska arbetet" ?

Dra åt helvete sossesvin! Det är nästan så att man vill börja spela nätpoker hos något utländskt bolag bara för att visa fanskapen att deras politiska klåfingrighet och dumförklarande av deras väljare (nu har de givetvis helt rätt, ett folk som konstant röstar fram dessa idioter får givetvis de politiker de förtjänar) har gått för långt

Tack för detta, nu vet jag att jag aldrig mer ska spela på stryktipset eller på något vis stödja socialdemokraterna eller ens Svenska Spel för den delen.


Länkar till några spelbolag: (jag tar inte på något vis ansvar för de skador på din ekonomi eller ditt liv som ditt eventuella spelande åsamkar dig. Du tar på alla sätt och vis ansvar för dina egna handlingar och du har endast dig själv att skylla och kan således inte skylla på varken mig, spelbolagen, speldjävulen eller vad som helst, din idiot)

Ladbrokes
Expekt.com
Multipoker
Betsson
Multibet
Nordicbet
Bet365

add comment add comment ( 2314 views )   |  [ 0 trackbacks ]   |  permalink   |   ( 3 / 116 )

Communism for Dummies
Monday, February 6, 2006, 22:10

Kommunism kan förklaras på ett enkelt och muchos korrekt sätt, nämligen via användet av "Underpants Gnomes"-analogin.

Liksom kommunism så är Underpants Gnomes (affärs)idé uppdelad i tre plan: nämligen:

1. Collect underpants
2. ???
3. Profit!


Och bägge har en themesong, men Underpants Gnomes är bättre;

Gotta go to work, work all night
Search for underpants, hey
We won't stop until we have underpants
Yum tum yummy tum hey!


Så; Underpants Gnomes 1 - Kommunism 0
add comment add comment ( 726 views )   |  [ 0 trackbacks ]   |  permalink   |   ( 3 / 12 )

Game over man, game over!
Saturday, February 4, 2006, 19:20

Nu har det här blåsts upp på tok för mycket då svenska, norska och danska ambassaderna i damaskus satts i brand under dagen.

Det är helt galet, de här människorna är fanimig dumma i huvudet hela bunten. Religion (all religion) får folk att totalt tappa all slags vett och reson och förvandla dem till vandrande hjärndöda zombier med endast en liten fraktion hjärnkraft kvar för att kunna upprepa sin religions idiotiska mantra.

Att det ens kan gå såhär långt visar bara på att hela jävla mellanöstern inte kommit längre mentalt än till medeltiden och att det kommer ta bra många år innan regionen kan komma någonstans om det ens är möjligt, det ser mindre och mindre troligt ut för varje dag och den här händelsen visar exakt vilka idioter vi har att göra med där nere.

I ärlighetens namn ska vi tillägga att vi i väst inte är mycket bättre på den här fronten, i usa går kreationismen framåt och det börjar så sakteliga komma krypande hitåt med, abortkliniker sprängs, presidenten i världens enda kvarvarande supermakt tror att han leds av något inbillad skägg uppe bland molnen och verkar mest leva efter mantrat "Guns and God".

Man slutar aldrig förvånas över folks benägenhet att tro på vad fan som helst och aldrig, aldrig ta till sig någon slags kritik, humor eller något som visar på att deras idiotiska skittro inte håller för fem öre.

Till sist och syvende ska jag tillägga att jag faktiskt läser religionsvetenskap, två ord som aldrig borde uttalas i samma mening.
add comment add comment ( 880 views )   |  [ 0 trackbacks ]   |  permalink   |   ( 3.2 / 13 )

Sjung om studentens lyckliga dar...
Friday, February 3, 2006, 14:05

Det har nu kommit en dom hos kammarrätten i Göteborg, nämligen att studenter kan ha rätt till socialbidrag under sommaren.(sen den relaterade artikeln)

Dock är domen vägledande och inte prejudicerande (nu verkar det som åsikterna kring detta går isär om det är en vägledande eller prejudicerande) så kommunerna kan även i fortsättningen vägra betala ut, något som de givetvis kommer göra, studenter är ett jäkla pack!

Som student så ser jag positivt på denna nyhet, men samtidigt vet jag inte riktigt hur jag ska tycka.

Å ena sidan så är det bra att man kan kvittera ut socialbidrag för att klara sommaren (alla kan inte få sommarjobb jämt) men å andra sidan så kan man ju faktiskt läsa en sommarkurs och få studiebidrag även under sommaren.

Redan nu är kommunernas ekonomi ansträngd och jag vet inte om en bunt studenter som ska ha socialbidrag under sommaren är det bästa för dem.
add comment add comment ( 785 views )   |  [ 0 trackbacks ]   |  permalink   |   ( 3.2 / 112 )

Angående "intresseklubben antecknar"
Friday, February 3, 2006, 13:45

Började tänka lite kring siffrorna i "Intresseklubben antecknar", ett par poster längre ner (eller så följer du bara den relaterade artikeln).

Det är alltså uppenbarligen så att en procent fler män än kvinnor i åldersgruppen 18-64 aldrig haft sex. En procent kanske inte ser ut som mycket, men utslaget på hela befolkningen så blir det en rätt stor summa.

Detta måste givetvis bero på något och det enda jag kan komma på är den rådande könsmaktsordningen, som nu för första gången kan påvisas (feministmongona försöker använda det hela tiden, utan något påvisat resultat eller samband)

Det måste helt enkelt vara så att kvinnor har lättare att hitta en knullpartner, det finns alltid någon som är lika full som du är ful

Om det nu är så (vilket det givetvis är) så är det alltså kvinnorna som besitter den sexuella makten i samhället, något som är både skevt och gravt fel! This is an outrage!

Det kan ju inte vara för inte som vi män ibland talar om "att fråga regeringen" och att andra män är "pussywhipped", någonstans måste det komma från. Det är nog så att kvinnorna vet om detta (givetvis, de är inte hur dumma som helst) och spelar på detta. Män är helt enkelt benägna att göra i stort sett vad som helst för att få sticka sin slev i honungsburken så att säga.

Utan kvinnor skulle ingen man bli artist, ingen man skulle kalla sig feminist, vi skulle inte ha någon proffsidrott och alla meningslösa titlar skulle försvinna - det mesta vi gör i våra liv gör vi uppenbarligen för att få lite status för att locka till oss en partner, kvinnor vet om detta och ärligt talat...när brydde du dig senast om vilket yrke den stackars slynan du lurat med dig hem från krogen hade ?


Så, jag föreslår, för att jämna ut siffrorna, att ikväll ska varje kvinna leta reda på en oskuld och bokstavligt talat knulla skiten ur honom.


Jag ? bitter ? neeeej

ps.läs absolut längst ner på sidan först innan du får ett raseriutbrott.ds
add comment add comment ( 932 views )   |  [ 0 trackbacks ]   |  permalink   |   ( 3 / 98 )


<<First <Back | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | Next> Last>>