Mer aborter tack!
Monday, February 26, 2007, 18:48

HAX hade ett mycket bra svar på helgens utspel från pingstkyrkan och den katolska kyrkan som inte alls vill att Sverige ska tillåta abortförslaget:

Henrik Alexandersson;

"Hej!

Vi kommer från två religiösa organisationer som tror på brinnande buskar och kringsvävande andeväsen. Vi hatar sex innan äktenskapet, bögar och preventivmedel. Vi vill att människor skall tro, inte tänka.

Så nu är vi här och vill bestämma vilken politik landets demokratiskt valda regering skall driva. Vårt mandat är större än demokratiska valresultat. Vi tar order från Gud! Han är stor, stark, har vitt skägg och vet allting bäst.

Ni borde lyssna på oss! Tänk så mycket vi har tillfört världshistorien. Korstågen. Inkvisitionen. Häxprocesserna. Oroligheterna på Nordirland. Förföljelsen av vetenskapsmän sedan medeltiden...

Ge oss chansen igen! Annars...!"Så länge som svenska skattebetalare inte behöver stå för notan så har jag inget som helst problem med detta. Tvärtom, det begås på tok för lite aborter överlag.

Vi behöver inte fler barn, speciellt inte då det mest är underklassen som spottar ur sig barn på löpande band. Barn som de inte kan ta hand om.

De flesta barn är även helt meningslösa. Förr i tiden skaffade folk barn för att trygga sin ålderdom eller för att någon behövde göra jobben på gården, eller helt enkelt för att de inte hade tillgång till preventivmedel.

Idag skaffar folk barn för att...eh, bra fråga egentligen. Folk skaffar knappast barn för att de vill det blivande barnet väl, då skulle de välja att inte skaffa barn alls.

I dagens samhälle så behöver vi inte skaffa en massa äckliga barn för att trygga våran ålderdom, det finns gott om människor i u-länderna som bara längtar efter att komma hit.

Det är ingen mänsklig rättighet att skaffa barn. Att skaffa barn är ett stort ansvar och då ska du kunna garantera barnet den bästa uppväxten. Har du dålig ekonomi ska du inte skaffa barn, om detta gör barnaskapande till en klassfråga så får det vara på det viset. Det är ditt ansvar att ge barnet den bästa möjliga starten i livet och har du inte kämpat för att komma upp från din egna dåliga start så har du klart och tydligt visat att du inte bör föra din avkomma vidare. Likadant är det med sådana som haft en bra start i livet men sumpat den. Vi kan utan problem gå ett steg längre: genom att skaffa ett barn har du klart och tydligt visat att du inte bör skaffa barn!

Låter det här som en variant av rashygienismen? Jajamensan, det kan du ge dig fan på att det gör. Bara det att jag inte gör någon skillnad på ras, där är det totalt sak samma vilka som skaffar barn, så länge de kan trygga barnens uppväxt och ge dem bästa möjliga start i livet. Däremot ställer jag mig bakom idén om en slags genetisk under och överklass som det är farhågor om. Det är egentligen ingen framtidshypotes utan den är redan här och har så varit under lång tid. Det är det som hela evolutionen går ut på, nämligen att föra de mest livskraftiga generna vidare medan de sämre generna så att säga försvinner på egen hand. Därför är det rent vansinne att låta vem som helst skaffa barn.

Det största problemet är dock vem som ska få makten att definiera vilka som ska få privilegiet att föra sina gener vidare, det är inte så att vi lever ute på stäppen längre och att den starkaste per definition för sina gener vidare. Samt att det i viss mån i dagens samhälle är omöjligt att avgöra vilka egenskaper som är de starkaste längre. Fysisk styrka behövs nästan inte alls utan intellektuell styrka är långt viktigare.

Till exempel så kan vi rimligtvis anta att den styrande eliten kommer definiera det såsom att dess motståndare inte ska få föra sina gener vidare. Extremhögern kommer inte tillåta icke-svenskar att skaffa barn och extremvänstern kommer inte tillåta någon som har mer än två kronor på banken att skaffa barn.

Detta är dock inget problem som är förbehållet barnalstrandet utan genomsyrar allting i samhället där en viss grupp får makt nog att definiera allting kring den.

Så vart ska gränsen dras? Jag tycker nog att vi kan dra den först och främst vid att folk som ska skaffa barn får genomgå samma granskning som folk som ska adoptera.

Som det är nu är det ingen som helst koll på vilka som får skaffa barn, men det är en grundlig koll om du ska adoptera. Någon som ser det underliga i detta? Vilken idiot som helst kan skaffa barn men för att adoptera måste du visa att du klarar av det, det borde givetvis vara lika hårda krav på bägge om än inte hårdare krav på de som ska skaffa egna barn.

Vill du ta med dig någon från detta något förvirrade inlägg så ta med dig följande: Skaffa inte barn, det finns ingen anledning alls för dig att föra dina gener vidare. Ingen vill att du ska skaffa barn och jag kan garantera dig att ingen i din närmaste krets vill höra om vad din skitunge gjorde i skolan idag, eller för den delen ens se din ungjävel! För att inte tala om de stackars medresenärer som tvingas dela samma allmänna transportmedel som dig och din jävla unge, alla de önskar varje gång du stiger ombord att du inte varit en sån komplett idiot utan istället investerat i preventivmedel eller aborterat ditt genetiskt undermåliga foster

Jag hatar barn
add comment add comment ( 1164 views )   |  [ 0 trackbacks ]   |  permalink   |   ( 3 / 128 )


<<First <Back | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | Next> Last>>