Doug Stanhope live - någon slags recension...kanske
Sunday, September 7, 2008, 20:48

Vet inte riktigt var jag ska börja, men att se honom live igår var...fucking amazing, han var precis så bra som jag trodde han skulle vara och levde upp till alla förväntningar.

Det var främst två saker som gjorde honom bra, först och främst han själv (han är som en vandrande reklampelare för allehanda droger) och den andra saken var Petra Mede som var en av de två svenska komikerna som frontade åt Doug.

Det känns onödigt att gå in på alla detaljer varför Petra var rätt kass och det skulle vara för lätt att säga någonting om kvinnor och humor (något jag ska göra nån dag för den delen).

Den andra uppvärmaren var Henrik Schyffert som var helt ok, trots det gråa håret och bitchtitsen.

Lyckades få ett par ord med Doug; först när han efteråt stod bland en massa beundrade och jag och polaren stod i närheten och drack öl bland folk (däribland några svenska komiker och en massa andra prettomänniskor). Eller ord och ord, första var mest en förolämpning, dock uppfattade jag inte riktigt vad han sa, han pekade iaf på oss två och sade antingen "those guys must be comics" eller "those guys must be commies".

Andra ordet var när vi skulle gå och vi mötte på honom medan han väntade på taxi, tackade mest för showen och emil ville få en autograf på hans gipsade arm. Givetvis var det enda vitsiga jag kunde få ut mig då "make it out to ebay", vilket han gjorde...så nu står det "Dear Ebay - they tried"+autograf på emils gipsade arm (om man nu inte räknar det andra apkassa skämtet jag fick ur mig, pekade på emils gipsade arm och fick ur mig "that's what happens when you have free health-care")

I övrigt var showen makalös och det syns att det är miltals skillnad på amerikanska komiker och på svenska, även om nu som sagt Schyffert var helt ok.

Om det nu var någon annan där och såg de två trashankarna som satt utanför innan föreställningen och drack öl och lyssnade på hans skivor på en bänk så var en av dem yours truly.

singelsussi (vem nu i allsin dar det är) var också där.

Comments

We are sorry. New comments are not allowed after 14 days.