Efter debatten...
Thursday, January 24, 2008, 21:43

Det är säkert fler än jag som känner såhär men...dagens korta debatt om prostitution där Isabella deltog (men maskerad) var helt meningslös, det går helt enkelt inte att diskutera med människor som Josefin Brink och det kommer inte att ske någon ändring.

Ett par korta tankar såhär när man känner sig helt maktlös och trött på det hela;

* Kan vi för en gång sluta sammankoppla trafficking och prostitution; de lika lite att göra med varandra som slaveri har med vanligt lönearbete!

* Isabella har rätt i att debatten pågår ovanför hennes (och andras) huvud.

* Hur fan lyckas Stina Dabrowski få jobb gång på gång på gång på gång på gång? Det är någonting som inte står rätt till här, för hon kan varken intervjua folk eller leda en debatt.

* Idiotargumentet att man kriminaliserat sexköpen för att man inte vill att (främst) män ska kunna köpa sig tillgång till en annan människas kropp kan inte vara ett giltigt argument! Om det är giltigt så måste man vara emot all slags lönearbete, annars är det endast en unken sexualmoralisk lag!

I övrigt är jag bara trött och matt kring hela den menlösa debatten, men en eloge till Isabella för att hon försöker, även om hon nog innerst inne vet att det aldrig kommer bli någon förändring i detta jävla moraliskt överlägsna skitland.

Comments

We are sorry. New comments are not allowed after 14 days.