Smart Terri!
Thursday, August 9, 2007, 18:09


”Min dotter har aldrig varit på McDonalds”


Så inleds en artikel i Aftonbladet där Aftonbladets krönikör Terri Eriksson råder föräldrar att bojkotta företag som försöker påverka barn.

Jag tycker Terri kan gå ett steg längre och bojkotta allt och alla som försöker påverka hennes barn, således är det dags att Terri direkt tar barnen ur det dagis/skola de går på, att hon säger upp alla sina tidningsprenumerationer (hon kan börja med tidningen hon arbetar på) och säger upp sig från sitt arbete, vidare bör Terri inte låta sina barn se på tv eller lyssna på radio (varken reklamfinansierad eller tvångsfinansierad statstelevision), hennes barn ska förbjudas lyssna på musik och läsa nya Harry Potter (eller vilken bok som helst) ska de heller ej få göra.

Barnen får ej heller umgås med andra barn och speciellt inte om deras föräldrar är i närheten och till sist så bör Terri ta livet av sina barn och sen sig själv så att hon själv inte kan påverka sina barn alls.

Kom igen folk, ska du avsky McDonals så kan du avsky dem för att de gör dålig mat och inte något meningslöst pseudoargument som att de försöker påverka dina barn, allting som finns omkring oss påverkar oss och våra eventuella barn i någon utsträckning.

Bojkotter i detta fall är idiotens väg, när man inte kan förklara för sina barn vad reklam är och hur den fungerar (vilket inte är så konstigt då vuxna knappt ens förstår det) så bör man kanske se över om man ens borde ha barn.

Bäst kanske Terri säger det själv

– När man är i matbutiken vill de ha flingor med leksaker och Oboy i stället för Konsums blåvita chokladdryck. Är man stressad är det lätt att låta barnen få bestämma, säger hon.
Comments

We are sorry. New comments are not allowed after 14 days.