Demokraterna - en samling fegisar
Friday, May 25, 2007, 15:45

När Demokraterna tog kontrollen över kongressen i höstas var retoriken tydlig, det skulle bli ändringar. Dessa ändringar skulle speciellt synas i den amerikanska Irak-politiken där kravet entydigt var att det skulle införas en tidsplan för truppernas tillbakadragande.

Nåväl, nu har man lagt sig och gett Bush pengar och kravet om en tidtabell är struket. Man visste att Bush skulle lägga sitt veto mot en sådan plan och nu gav man alltså upp utan nämnvärd strid.

"I don't think there's any way you could stretch, saying whatever we decide to do in this legislation is a defeat,"
-Senate Majority leader Harry Reid


Det var precis såhär de förlorade valet första gången mot Bush, även om Republikanerna (eventuellt) fuskade så lade sig Al Gore nästan direkt utan att ta striden, då förtjänar man faktiskt att förlora även om ens motståndare inte spelar rent.
Republikanernas bästa argument är ju att Demokraterna är "pussies" och att de aldrig skulle kunna försvara landet.

"Tycker du vi är dåliga? Vill du verkligen att de där fegisarna ska ta över? Kom igen, vi må ha gjort bort oss gång på gång men vi är åtminstone inte en samling fegisar som det Demokratiska partiet" skulle vara en bra slogan inför nästa val och de skulle nog vinna på den.

Om din motståndare är ett riktigt pucko, alla vet om att han/hon är ett riktigt pucko och du fortfarande förlorar..då är det antagligen dig det är något fel på.

Comments

We are sorry. New comments are not allowed after 14 days.